Et moderne P-hus

Parkering Lygten er et moderne P-hus med fokus på langtidsparkering og opmagasinering beliggende helt centralt på Nørrebro, nærmere bestemt Bygmestervej 11 – kun 500 meter fra Nørrebro Station og 300 meter fra Bispebjerg Station.

P-huset er opført i 2006 og har i alt ca. 200 pladser. P-huset er moderne og indbydende, bl.a. med stenbelagt garagekælder, fuldautomatiske ind- og udkørselsporte, sensorstyret belysning og automatisk sprinkling af hele garagen i tilfælde af brand. P-huset er godt belyst, trygt og løbende observeret af såvel P-vagter som driftspersonel.

Garagekælderen er tør, aflåst og videoovervåget 24/7, hvor din bil står sikkert og beskyttet mod vind og vejr. Alle vores parkanter har adgang til P-huset 24/7 via egen individuel kode. Der er adgang til garagekælderen for køretøjer op til 2,15 meter i højden.

P-husets carportpladser på øvre dæk er også videoovervåget 24/7 og beliggende på et indhegnet område, ligesom man også på øvre dæk holder under tag og beskytter bilen mod rust og nedbør.

Hele Parkering Lygten, såvel garagekælder som øvre dæk, er under dagligt opsyn fra P-vagter.

Du kan læse vores lejevilkår her: Lejevilkår